Tisztújító Közgyűlést és Konferenciát tartott a Magánjogot Oktatók Egyesülete

Hírek Tisztújító Közgyűlést és Konferenciát tartott a Magánjogot Oktatók Egyesülete bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2019. május 30. napján a Miskolci Egyetem adott otthont a Magánjogot Oktató Fiatalok XIII., valamint a Magánjogot Oktatók Egyesülete X. éves rendes konferenciájának.

A konferencia keretében került átadásra második alkalommal a Magánjogot Oktatók Egyesületének „Kiválósági díja”, amelyet Prof. Dr. Vékás Lajos, akadémikus, az MTA alelnöke, az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának professor emeritusa kapott.

A konferencián 34 előadó összesen 4 szekcióban megtartott előadását követően a résztvevőknek lehetősége nyílt konzultáció keretében megvitatni a magánjog aktuális problémáit.

Az idei konferenciát követően tisztújító közgyűlés megtartására került sor, amelyen a Közgyűlés az alábbi személyeket választotta meg az Egyesület tisztségviselőinek:

Elnök:
Dr. Barta Judit

Alelnök:  
Dr. Barzó Tímea

Elnökségi tagok:
Dr. Fuglinszky Ádám
Dr. Nemessányi Zoltán
Dr. Papp Tekla
Dr. Törőcsikné Dr. Görög Márta
Dr. Szikora Veronika

Titkár:
Dr. Čertický Márió

Ellenőrző Bizottsági tagok:
Dr. Auer Ádám
Dr. Darázs Lénárd
Dr. Fézer Tamás
Dr. Hajnal Zsolt
Dr. Hegedűs Andrea

A Magánjogot Oktatók Egyesülete 2020. évi rendes közgyűlése és konferenciája a Pécsi Tudományegyetemen kerül megrendezésre.

Comments are closed.

© 2017 Magánjogot Oktatók Egyesülete