Emlékkonferencia Novotni Zoltán Professzor Úr tiszteletére – halálának 25. évfordulóján

2018. november 16. - 2018. november 16. 9:30 - 14:40

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara Civilisztikai Tudományok Intézete, a MTA Miskolci Akadémiai Bizottsága és a Novotni Alapítvány emlékkonferenciát szervez.

Iskolaalapító Professzorunk, Novotni Zoltán emlékét a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, tudományos konferencia megrendezésével kívánjuk ápolni.  Novotni Professzor iskolateremtő erejét, tudományos munkásságát az elmúlt negyed évszázad szüntelenül formálódó politikai, gazdasági és szociális változásai sem kisebbíthetik. Az általa megteremtett miskolci civilisztikai iskola és a tanszék (intézet) várja vissza most hajdanvolt tanítványait, munkatársait, hogy egy tudományos konferencia keretében felidézzük szellemiségét, lényét, sziporkázó személyiségét. Felkért előadóink Novotni Professzor munkái nyomán tartják meg előadásaikat.

 

Az emlékkonferencia ideje: 2018. november 16. (péntek)

 

A konferencia programja elérhető innen.

 

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Tisztelettel kérünk minden érdeklődőt, hogy részvételi szándékát az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével, legkésőbb 2018. november 12. 12:00 óráig jelezze!

© 2017 Magánjogot Oktatók Egyesülete